Wie is CMS Infra?

CMS Infra B.V is gespecialiseerd in het begeleiden van monteurs ten behoeve van onderhoud, reparaties (storingen) en aanleg van het gasleidingen systemen. Het werkgebied van CMS Infra is hoofdzakelijk in Amsterdam en omstreken.

Het bij- en omscholen van monteurs aan het hoofd gasleiding netwerk is essentieel om de kwaliteit en de veiligheid van het gasleiding netwerk te waarborgen. Door een breed netwerk van leveranciers, fabrikanten en ZZP'ers is CMS Infra B.V in staat vaak op korte termijn te ondersteunen en problemen op te lossen.

Er is ruim 25 jaar ervaring welke is opgedaan bij GEB Amsterdam, Energie Noordwest NUON, en bij Alliander aaneengesloten door naamveranderingen. 

Emanuel van den bos (Mano) is eind 2011 begonnen met monteurs te begeleiden in het veld. Hiervoor had hij de functie Montageleider, Wv'er 10 jaar en 6 jaar Oiv'er.

Wij zijn in het bezit van VCA Vol, Dlp, lascertificaat t/m 315, Middelmanagement 1, MGT. Viag aanwijzing WV compleet incl. stations techniek. CMS Infra is Erkend leerbedrijf aangesloten bij Fundeon. CMS Infra BV heeft een erkend leermeester tot en met niveau 3.

Enkele opdrachtgevers van CMS Infra zijn:

» Liander (alliander)
» Heijmans
» J&D leidingsystemen
» Joulz
» J. Barendse
» GVB Amsterdam